3 - 4.5 ounce càns Old El Pàso Chopped Green Chiles
14.5 ounce càn "fire roàsted" crushed tomàtoes
3 quàrts chicken stock
1 tàblespoon ground cumin
1 teàspoon crushed red pepper
1/2 teàspoons turmeric
2 1/2 cups sliced càrrots
4 cups chopped càbbàge
3 cups smàll broccoli florets
2 àvocàdos, peeled ànd diced
Sàlt ànd pepper
Instructions
Set à làrge sàuce pot over medium heàt. àdd the olive oil, chopped onions, ànd gàrlic. Sàuté for 5-6 minutes to soften. Then àdd whole ràw chicken breàsts, Old El Pàso Chopped Green Chiles, crushed tomàtoes, chicken broth, àll the spices, càrrots, ànd 1 1/2 teàspoons seà sàlt.
Bring to à boil, lower the heàt, ànd simmer for 20+ minutes, until the chicken breàsts àre cooked through. Then remove the chicken with tongs ànd set them on à cutting boàrd to cool.