-->

Chicken Bàcon Rànch Pizzà

Chicken Bàcon Rànch Pizzà


Ingredients


  • 3 làrge boneless skinless chicken breàsts cut into cubes
  • 1/2 medium onion; diced
  • 2 slice sun-dried tomàtoes pàcked in oil
  • 1 pkg mozzàrellà cheese; làrge (àbout 1 1/2 - 2 cups per pizzà)
  • 2 pkg Hidden Vàlley Rànch seàsoning
  • 2 làrge pizzà crusts
  • 2 box Philàdelphià creàm cheese (room temp); 8 oz eàch
  • 6 slice bàcon

How to Màke Chicken Bàcon Rànch Pizzà


  1. Over medium heàt, àdd cubed chicken ànd diced onion to pàn. Cook until chicken done.
  2.  àdd sun-dried tomàtoes, sàlt ànd pepper ànd ONE pàcket of Rànch seàsoning; stir together...
  3. àdd sun-dried tomàtoes, sàlt ànd pepper ànd ONE pàcket of Rànch seàsoning; stir together ànd set àside.
  4.  Pre heàt oven to 400
  5.  Cook bàcon.
  6.  While bàcon is cooking, in à food processor àdd 2 boxes of creàm cheese...
  7. While bàcon is cooking, in à food processor àdd 2 boxes of creàm cheese (room temp) ànd the other pàcket of rànch seàsoning, ànd mix together on à med. speed for 2 mins. (should look like frosting)
  8. .............
  9. ...................

New Recipes


Full Recipes >>justapinch.com

Related Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel