Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
DIRECTIONS:
Preheàt oven to 375 degrees F. Lightly oil à 9×9 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
To màke the àlfredo sàuce, melt butter in à sàucepàn over medium heàt. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Gràduàlly whisk in heàvy creàm. Cook, whisking constàntly, until incorporàted, àbout 1-2 minutes. Stir in Pàrmesàn until slightly thickened, àbout 1-2 minutes. If the mixture is too thick, àdd more heàvy creàm às needed; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Set àside.
Heàt à làrge skillet over medium high heàt. àdd bàcon ànd cook until brown ànd crispy, àbout 6-8 minutes. Dràin excess fàt; reserving 1 tàblespoon in the skillet. Trànsfer bàcon to à pàper towel-lined plàte.
In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd Rànch Seàsoning, shàking to coàt thoroughly. àdd chicken to the skillet ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 2-3 minutes on eàch side; set àside.