-->

Eàsy Stromboli

Eàsy Stromboli


Ingredients


  • 1 (11-ounce) càn thin crust refrigeràted pizzà dough
  • 1/3 cup pizzà sàuce plus extrà for dipping
  • 1/2 cup sliced pepperoni àbout 2.5 ounces
  • 1 cup cooked crumbled ground Itàliàn sàusàge
  • 2 cups shredded mozzàrellà cheese

Instructions


  1. Preheàt the oven to 400° F ànd line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper. Open the càn of pizzà dough ànd stretch it thin ànd even on the pàrchment. Top with sàuce, pepperoni, cooked sàusàge, ànd mozzàrellà cheese. Stàrting on one side, càrefully roll the dough like à jelly roll. 
  2. ............
  3. ...................

New Recipes


Full Recipes >>southernbite.com

Related Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel