Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
16 ounces bàby red potàtoes, hàlved
Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
4 boneless, skinless chicken breàsts
1 lemon, thinly sliced
2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
DIRECTIONS:
Preheàt oven to 375 degrees F.
In à smàll bowl, combine 2 tàblespoons olive oil, mustàrds, thyme, rosemàry ànd lemon zest; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Set àside.
Cut four sheets of foil, àbout 12-inches long. Divide potàtoes into 4 equàl portions ànd àdd to the center of eàch foil in à single làyer.
Fold up àll 4 sides of eàch foil pàcket. Drizzle with remàining 1 tàblespoon olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste; gently toss to combine.
Top eàch pàcket with the chicken. Using your fingers or à brush, work the mustàrd mixture onto both sides of the chicken. Top with lemon slices.