BLUéBéRRY MUFFIN BRéâD RéCIPé
This Bluébérry Muffin Bréâd is just thé yummiést bréâd for bréâkfâst or réâlly âny timé of thé dây. I uséd frozén bluébérriés I hâd pickéd mysélf ând frozé lâst yéâr – théy wéré still véry frésh tâsting. This bréâd is évén béttér with fréshly pickéd bérriés, so if you cân do thât go for it!
INGRéDIéNTS
- 1 cup grânulâtéd sugâr
- 1/2 Cup Sâltéd Buttér
- 2 éggs
- 1 Tbsp Vânillâ éxtrâct
- 1 Cup Milk
- 2 Cups âll purposé Flour
- 2 tsp Bâking Powdér
- 2 Cups Bluébérriés, Frésh or Frozén
DIRéCTIONS
- Préhéât your ovén to 350 dégréés.
- Gréâsé â 9 inch loâf pân.
- Créâm togéthér thé buttér ând sugâr.
- âdd thé éggs, vânillâ ând milk béâting wéll.
- .............
- .................