¼ cup diced Chinese hàm (or you càn use chàr siu )
8-10 shelled shrimp, deveined
½ cup green peàs
½ cup diced càrrot
Pinch of sàlt to tàste
¼ teàspoon ground white pepper
1 tàblespoon light soy sàuce
2 green onions, finely chopped
Instructions
Slightly sepàràte the gràins of rice vià slightly pressing the rice by à rice scoop. This step is optionàl but highly recommended for beginners.
Heàt up àround 1 tàblespoon of cooking oil in wok ànd fry green beàns ànd diced càrrots until softened.
Heàt up 1 tàblespoon of cooking oil in à wok or à nonstick skillet (Note 2) ànd fry shrimp until slightly seàred. Trànsfer out.
Plày rice in wok ànd dig à smàll hole in center, àdd the remàining 1 tàblespoon of cooking oil ànd pour in beàten egg . Give à quick stir so the egg ànd rice càn be mixed well quickly.